Ekologiskt liv utan kemikalier

Ekologiskt liv utan kemikalier!
Det har blivit dax. Många fortsätter i gamla spår och köper allt billigare produkter som innehåller allt mer och mer kemikalier. Men det är väldigt få som reagerar på innehållsförteckningar som berättar om de många E-numren och parabener, ftalater, sls, osv.
Mycket av de produkter som säljs idag i butikerna eller på andra ställen är skadliga både för miljön och människan. Det är ett globalt problem, som storbolagen nonchalerar dagligen för att fortsätta gå med vinst. Men vilken vinst pratas det om när hela planeten lider av alla dessa kemikalier?! De styrelseledamöterna och ordföranden som driver dessa bolag har också barn och ibland även barnbarn, men hur kommer de att överleva i denna kamikalievärld som deras anfäder har bidragit till?

Det är oss det hänger på, helt enkelt. Det är vi som kan sätta stopp för dessa pengakåta och giriga svin som förstör både vår planet och oss människor. Vi ska väl inte behöva sitta lugnt och svälja all deras skit. Nää nu måste det göras något!

Av denna anledning har vi skapat denna blogg. För oss alla. För vår planet. För vår framtid, våra barns framtid. Vi kommer att skriva recept på eget schampo, recept på egen deodorant, recept på egen ansiktsscrub och ansiktstvätt, osv. Det finns otroligt mycket vi kan göra själva. Vi ska självklart skriva om vilka kemikalier som ska undvikas, vilka frukter och grönsaker som skall ersättas eller undvikas, recept på ekologiska maträtter, osv.

Ekorevolutionen startar nu!
Välkommen du med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar